HUD

Åpningstider

I dag
10–21
man–fre
10–21
lør
09–19
søn
Stengt

Hudpleieklinikk

[hud] startet høsten 2008 og er Askers mest anerkjente senter innen profesjonell hudpleie. På vår avdeling i 2. etg. på Trekanten kan du blant annet få ansiktsbehandlinger og skreddersydde hudprogram, freshe føtter, en lekker manikyr, hårfjerning, makeup, farge av vipper og bryn. Vi jobber med de mest anerkjente og effektive hudpleieseriene, og legger vekt på dyktige fagutdannede terapeuter. Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Mottaker kan bruke gavekortet på både behandlinger og produkter i begge våre avdelinger, så du kan være trygg på at gaven blir satt pris på uansett. Gavekortet kan kjøpes fysisk i shopen eller digitalt via vår hjemmeside.

Kart

overlay_instruction

HUD
Vi tar i mot gavekort fra senteret

Velvære · 2 etasje


Aktive tilbud

HUD
Kuldekrem
HUD

Pass på vinterhuden

Beskytt huden i vinterkulden med Babor sin myke og smidige kuldekrem, passer alle i familien liten som stor.

HUD
Påskeegg
HUD

Hud Trekanten

Også i år kommer Babor med sitt nydelige påskeegg med de ikoniske ampullene fra Babor. Ta en kur på 14 dager og få tilbake glød og fukt i huden etter en lang vinter. Passer alle hudtyper og hud tilstander. Kr. 495

HUD
Til morsdag
HUD

Valentines gave

Et koselig kit med Babors deilige og mykgjørende bodylotion sammen med vinterens beste håndkrem er den perfekte gaven til mor eller noen andre du er glad i.

HUD
ZO Skin Health
HUD

New Beauty Award 2023

Konsentrert antioksidant serum med ZOs eksklusive teknologi for å beskytte og forebygge mot for tidlige aldringstegn, jobbe for å gjøre huden ungdommelig og sunn over tid. Ikke bare vi som har denne kremen som favoritt;) Årets New Beauty Award 2023

HUD
Make up fra Jane Iredale
HUD

Finn din favoritt!

Få hjelp av våre dyktige hudpleiere til å finne ditt Jane Iredale favoritt produkt. Vi hjelper deg å finne riktig nyanse på foundation, eller noen nye spennende farger på øyeskygge. Kom innom oss i Strøket 8 eller på Trekanten senter. Velkommen!

HUD
ZO Skin Health
HUD

Februar kampanje

Våre favoritter Oil Control Pads og Complexion Renewal Pads: Kjøp 1 få 1/2 pris på nr.2

HUD
Kampanje
HUD

Morsdag 11. februar

Deilig scrub til føtter og kropp sammen med en hamp vott gjør huden klar for den rike og gode fot/bodylotion. Perfekt for tørr vinter hud, men kan selvfølgelig brukes hele året.