Tilbud

search
Studenttilbud
Princess
Siste sjanse!
Princess

40% på utvalgte gardiner

40 % på lysdempende gardiner, gardiner til barn og liftgardiner Med gardiner som skjermer for lys blir det litt enklere å både falle i søvn, og sove godt. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder i perioden 8.6–21.7.

Kid Interiør
laken og putevar
Kid Interiør

Soveromsdager

Kid Interiør
alle sengesett
Kid Interiør

Soveromsdager

Kid Interiør
Senger
Kid Interiør

madrasser og overmadrasser 30% kom innom og prøveligg

Kid Interiør
Gardiner og pynteputer
Kid Interiør
Solskjerming
Kid Interiør

Måltilpasset 30%

Kid Interiør
Fiber kampanje
Mester Grønn
Tilbud
Mester Grønn

Roser 15pk 50cm 160,- før 200,-

Princess
50% på fiberdyner & puter
Princess

50 % på fiberdyner og -puter

Gjelder ikke Hvitsten dyne- og putepakke og produkter til barn. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder i perioden 13.7–18.8.

Princess
40% på håndklær
Princess

40 % på håndklær og badematter

Gjelder ikke strandhåndklær og håndklær til barn. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder i perioden 13.7–25.8.

Princess
Bomull/percalesengesett
Princess

50% på Bomull- og percalesengesett

Liker du sengetøy med en matt overflate bør du velge sengesett i bomull eller percale. Stoffet er mykt, slitesterkt og behagelig. Gjelder ikke Yosita, Tammy, Marcos, Michala, Made denimblå, sengesett til barn og allerede nedsatte varer.

Kremmerhuset
Sommerens nyheter!
Kremmerhuset

NÅ hos oss:

Wow! Nyheter har landet hos kremmerhuset og her finner du MANGE fine interiørskatter. I tillegg får du som medlem mange fantastiske tilbud, blant annet 30% på grønne planter og vaser! Hvis du ønsker å freshe opp hjemmet burde du gripe sjansen NÅ!

Kremmerhuset
Nyhetene har landet!
Kremmerhuset

NÅ hos oss:

Nå er det masse fine nyheter hos Kremmerhuset! Som medlem får du også mange gode medlemstilbud, blant annet 30% på alle vaser og grønne planter, og 40% på alle bord og hyller. Velkommen innom for å sikre dine favoritter!

HUD
Babor nyheter
HUD

Kommer utover sommeren/høsten

Babor relanserer hele sin Dr.Babor serie og disse kommer utover sen sommeren og høsten. Det er bare å glede seg til disse spennende nyhetene fra en av våre favoritt serier: Babor.

HUD
Jane Iredale kampanje
HUD

- 20% på bronze, blush og glow

Fremhev dine beste trekk og skap en frisk glød med bronze, blush og highlight. Våre krem- og puddervarianter er fulle av naturlige og hudglade ingredienser som gir en solkysset finish – med eller uten shimmer.

Kremmerhuset
30% medlemstilbud!
Kremmerhuset

30% lysfat, lysestaker & lysholdere

Som medlem får du nå 30% på alle lysestaker, telysholdere og lysfat. Se utvalget og sikre dine favoritter

HUD
Glade føtter
HUD

Sommerfreshe føtter

Stell godt med føttene i sommer. Vi har deilig fotbad og kjølende fot produkter som passer perfekt etter lange flyturer og strandliv.

HUD
Glade føtter
HUD

Sommerfreshe føtter

På langtur i sommer? Husk å stell godt med føttene. Smør krem på føttene før turen og unngå gnagsår. Fotbad og beroligende krem etter turen.

HUD
Glade føtter
HUD

Sommerfreshe føtter

Deilig fotbad før krem holder føttene lett, friske og myke gjennom sommeren.

Kremmerhuset
Alle grønne planter 30%
Kremmerhuset

Medlemstilbud

Ønsker du å skape deg en grønn oase som varer sesong etter sesong? Nå har Kremmerhuset 30% på alle grønne potteplanter

Christiania Belysning
Sommersalget er i gang!
Christiania Belysning

Opptil 70% på lamper

Nå starter vi sommersalget i alle våre butikker og på nett! Du får opptil 70% på kvalitetslamper, utvalgte utelamper og sommervarer. Gjør et kupp og lys opp hjemmet ditt med stil.

HUD
Sommer kampanje
HUD

10 % på solprodukter

Våre bestselgende solprodukter fra ZO Skin Health vil du få -10%på i juli. Kom innom å få påfyll på din favoritt, eller la oss hjelpe deg med å finne et nytt yndlings produkt. God sommer fra HUD jentene.

HUD
COOLA
HUD

Solspray

Coola Suncare er en eksklusiv økologisk solserie som tilbyr et bredt spekter av solprodukter. Reef friendly, cruelty free & vegan.

HUD
COOLA
HUD

Solspray 469;

Coola solprodukter inneholder 70-97 % sertifiserte økologiske ingredienser for den optimale solbeskyttelsen for hele kroppen til både voksne og barn. Reef friendly, cruelty free & vegan.

HUD
COOLA
HUD

Solspray

Coola bruker de mest innovative og vitenskapelige ingredienser, samtidig er de også naturlige, økologiske, bærekraftige og lokalt fremstilt. Reef friendly, cruelty free & vegan.

Princess
SALG!
Princess

50 % på en mengde varer

Vi feirer sommeren med salg på en mengde varer! Ta med deg din gode smak, besøk din lokale Princess-butikk eller nettside, og skap et hjem med sjarm og personlighet. Kanskje finner du noen fine gaver også? Gjelder i perioden 8.6–21.7.

Princess
50% på strandhåndklær
Princess

50 % på strandhåndklær og ponchoer

Sleng på deg badeponchoen, og nyt late dager på stranden når enn sola måtte titte frem. Med et stort utvalg farger og design finner du enkelt noe for enhver smak. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder i perioden 8.6–21.7.

Princess
40 % på ponchoer til barn
Princess

40 % på strandhåndklær og ponchoer

Vær med og skap gode minner ved å passe på at barna er tørre, komfortable og delvis skjermet for solen. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder i perioden 8.6–21.7.