10-21 (09-19) SE AVVIKENDE TIDER
menu

SebastienBruno søker Butikksjef / Avdelingsleder

Vi søker ny butikksjef eller avdelingsleder til vår butikk på Trekanten Senter i Asker sentrum, med tiltredelse mellom mai og juli.

SebastienBrunos medarbeidere skal bidra til at hver enkelt kunde har en fantastisk kundeopplevelse. Er du en glad og smilende person som elsker å prate med våre kunder og yte den beste kundeservicen? Da ønsker vi at du blir en av oss!

Det er ønskelig, men ikke et krav at du har erfaring fra tilsvarende oppgaver og kan vise til resultater i tidligere stillinger eller at du har jobbet i butikk generelt, og ønsker nå økt ansvar. Som person er du utadvendt og trives med salg og kundeservice. Videre er du lojal og langsiktig i dine relasjoner, og evner å utvikle gode forhold over tid. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du har et talent for salg, stå-på-holdning, rask til å lære, engasjert og løsningsorienter, flink til å samarbeide, trives med kunder, er positiv, strukturert, kreativ/initiativrik, hjelpsom, pålitelig og nøyaktig.

Som butikksjef/avdelingsleder er det viktig at du har stor arbeidskapasitet, er resultatorientert og selvstendig. Du ønsker å bygge et vinnerlag, har glimt i øye og fokuserer på løsninger framfor hindringer.
Hovedoppgaver vil være:

Som butikksjef/avdelingsleder vil du ha det fulle ansvaret for driften, inklusive personal, produktopplæring, salg, utstillinger, rutiner, økonomi-, resultatansvar, innkjøp, markedsføring via sosiale medier og butikkprofilering.

Vi kan tilby:

Publisert: 27.03.2018 08:18