10-21 (09-19) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Eie

Eie

Service og tjenesteytende

Plassering:Ute plan 4

Nettside:www.eie.no

Mail:asker@eie.no

Telefon:66 90 15 00

Kontoret i Asker er kjent for sin faglige kompetanse, erfaring og lokalkunnskap i Asker med omegn. Kontoret teller fem ansatte og har siden 2006 vært i Eie-kjeden. Reid Henriksen har siden 1988 drevet med eiendomsmegling, mens Odd André Engh og daglig leder Petter Mamen-Lund har drevet med eiendomsmegling siden 1999. Petter har også erfaring fra administrasjon og ledelse samt kunnskap om nyboligsalg som salgssjef gjennom mange år.
 De gleder seg over at de stadig får muligheten til å selge fantastiske og unike boliger i Asker. Med tre partnere med til sammen 50 års erfaring innenfor eiendomsmegling, har de grunnlaget for å kunne gjøre vurderinger som kommer kunden til gode.
 Kontoret samarbeider med styling byråer og alle kundene får tilbud om bistand til å gjøre det lille "ekstra" i forkant av salg. Meglere kjennetegnes ved at de er "på", samfunnsengasjerte, innehar stor lokalkunnskap og er serviceinnstilte. Asker er et stort vekstområde og de jobber aktivt med prosjektsalg så vel som salg av brukte boliger og tomter.

 

Asker2-e1412088361433