10-21 (09-19) SE AVVIKENDE TIDER

Slik styler du høstens trender

Publisert: 04.10.2017

Høsten er tid for et stilskifte og sesongens trender er på plass i butikkhyllene. La deg inspirere av stylistens favoritter til høstens mest spennende garderobe.


SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_2

En klassisk frakk passer perfekt i enhver høstgarderobe. Den har i utgangspunktet et noe maskulint uttrykk, men kan enkelt styles med både feminine bluser og detaljer, for å gi antrekket en fin balanse. Litt farge gir det ellers så stilrene antrekket et spennende og kult uttrykk, og rødt er supertrendy akkurat nå.   

SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_3
SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_4

Sesongens lekre festkjoler byr på lange lengder og glamorøse detaljer. Lengden på kjolen tillater den å vise litt hud, og splitten gjør den ennå mer festfin. Smykker i gull og røde lepper setter prikken over i-en. 

 

SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_5
SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_6

Noe av det aller beste med høsten er å kunne pakke seg inn i deilig, myk strikk. Kombiner gjerne med lekker fløyel for å skape en fin kontrast og gi antrekket en ekstra luksuriøs følelse. Høstens skjerf setter prikken over i-en og kan styles på mange kule og spennende måter.

SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_7
SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_8

Sesongens klassiske boots og bukser i loose fit, blir ekstra fint sammen med feminine bluser og topper, med lekre volang-detaljer. Hvitt er rent og vakkert og står i fin kontrast til det litt røffe.  

SHOP0112_Remseelementer_Moteserie_Trekanten_artikkel_9

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.