10-21 (09-19) SE AVVIKENDE TIDER

Sesongens stilguide

Publisert: 11.09.2018

Høstmoten er like stilig som den er allsidig, og med et par velvalgte trendplagg dukker det opp utallige kombinasjonsmuligheter. La deg inspirere av sesongens sterkeste trender, og sett sammen en velfungerende og velkledd høstgarderobe. 


Shop0139_Togetherness_digital-article_01 Sesongens stilguide2 Trekanten2

Lag på lag er fremdeles den sikreste stylingen for å holde både varmen og stilen, og ekstra aktuell blir looken hvis en strikkegenser utgjør ett av lagene. Høstens grovstrikkede gensere er lekre å kombinere med alt fra sarte silkebluser til stramme skinnskjørt, og kan gjerne få stråle i en farge som skiller seg litt ut.

Shop0139_Togetherness_digital-article_01 Sesongens stilguide2 Trekanten3
Shop0139_Togetherness_digital-article_01 Sesongens stilguide2 Trekanten5

Foldeskjørt er ikke lenger forbeholdt skolepiker – plissé er noe av det mest trendy du kan ikle deg. Se gjerne etter skjørt med litt lengde, og aller helst i blanke stoffer. Det vil skape en lekker kontrast til høstens strikkede teksturer, og er like anvendelig til flate sko som høye stiletthæler. 

Shop0139_Togetherness_digital-article_01 Sesongens stilguide2 Trekanten6
Shop0139_Togetherness_digital-article_01 Sesongens stilguide2 Trekanten7

Klær og tilbehør med metallisk effekt står fremdeles sterkt i motebildet. Blanke silkeskjørt og bluser eller metalliske skinnprodukter som sko og belter er gode kjøp som passer til mye. Skimrende neglelakk er den perfekte avslutningen som krydrer stilen litt ekstra.  

Shop0139_Togetherness_digital-article_01 Sesongens stilguide2 Trekanten8

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer