10-21 (09-19) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Hemmeligheten bak en perfekt base

Terracotta1

Sminke guide base – all about that base

Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen. Akkurat nå får du dessuten 20% rabatt på Primers, Foundations, Concealere og Pudder! (Gjelder ikke Dior og Sensai).

1. Primer – gir perfekt grunnlag 
Primere finnes i like mange varianter som det finnes hudtyper. Når du skal velge primer, må du vurdere hva nettopp din hud trenger, og hva slags finish du ønsker.

Skjermbilde 2017-09-07 kl. 11.27.47

Smashbox Photo Finish primer 280,-  Smashbox Photo Finish primer water 280,- 

2. Foundation – jevner ut hudtonen 
Hovedoppgaven til foundation er å dekke over ujevne partier i hudfargen. BB-krem, CC-krem eller farget dagkrem er ofte nok til hverdags hvis du har normal til tørr hud. Har du litt fetere hud, vil en oljefri variant med bedre dekkevne være det beste valget. Den vil gi en jevnere hudflate med dempet glans. Prøv deg frem til du finner en foundation som har ønsket dekning, eller ”dekkevne” som det heter når det er snakk om foundation.

3. Concealer– skjuler mørkt og rødt 
Tretthetstegn rundt øynene skjuler du aller best med flytende, lysreflekterende concealer, som lysner og skjuler mørke ringer uten å bli for tykk eller kladdete. Du kan også klappe concealer på kinnbeinas høyeste punkt og lett over neseryggen og brynbeina for å få en lysnende virkning. Vil du dekke røde prikker, pigmentflekker eller kviser, trenger du en concealer som er kremet eller fastere. Velg en med gule eller grønne toner for å korrigere rødheten maksimalt.

el

 
Estèe Lauder Double wear foundation 440,-  Estée Lauder double wear concealer 285,- 

4. Pudder – glatter ut og fikserer 
Til slutt påfører du pudder, som gjør huden mattere og glattere. I tillegg til at overflaten blir penere, vil pudderet gjøre at makeupen holder bedre. Pudre derfor ekstra rundt øyne og nese, der underlaget har lett for å slippe. Hvis du er redd for at pudderet skal legge seg i fine linjer eller du skal virke for sminket, kan du velge løspudder. Mange løspudder får porene til å trekke seg sammen, og da virker huden glatt og silkematt. Bruk kompaktpudder til å friske opp makeupen i løpet av dagen.

bm

Bare Minerals Bare pro foundation 449,- 

Publisert: 07.09.2017 09:00